Alexander Polyakov

IFBB   | PHYSIQUE

alex-sizeandsymmetry (1)

O MNĚ

Jméno: Alexander Polyakov
Email: polyakov.alex91@gmail.com
Rok narození: 1991
Váha:
Postava: sportovní svalnatá postava

Závodní kategorie Men’s Physique

Sportovně žíjí od 9 let, když jsem začal hrát fotbal. Kde jsem se probojoval v dorostu do jednoho z nejlepších týmů Slavie Praha. Pak následovalo rok a půl angažmá ve Španělsku ve 3. ligovém týmů UD Alzira, ale už dost o fotbale.

Jak jsem se dostal ke cvičení? Do fitka jsem chodil dříve za trest s týmem a trvalo to stejně jen pár týdnů v zimní přípravě, kde to bylo formou kruhového treninku. Poprvé mě nadchla fitness scena, když jsem byl jako podpora/divák na Mistroství Čech 2017. Neuvěřitelná atmosféra. Tam vlastně i vznikl můj první počátek cvičení.

V roce 2018 jsem se rozhodl, že zkusím svoji první podzimní kondiční soutěž v Men’s physique v ČR. Kde jsem obsadil dvakrát druhé místo a jednou třetí.

V roce 2019/jaro jsem si nastavil vysoké cíle a podařilo se mi vyhrát absolutního vítěze z Mistroství Čech a získat dvě neuvěřitelná  stříbra z mezinárodních soutěži Diamond Cup v kategorii Men’s Physique. Momentálně se připravují na Arnold Classic do Barcelony. Co bude dál je ve hvězdách. „Jediný limit jsi ty sám” tak zní moje motto.

Alexův Instagram